Altılı Masa'da adaylık turları: Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu toplantı öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti

Millet İttifakı'nın 2 Mart'ta Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılacak olan toplantısı öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, liderlerle görüşüyor. Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Altılı Masa'da adaylık turları: Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu toplantı öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Merkezi Ek Binası'nda Akşener'in makamındaki basına kapalı ziyaret, yaklaşık 1 saat sürdü.

Ziyaretin ardından Karamollaoğlu'nu Akşener ile İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır uğurladı.

ADAYLIK TURLARI

 Altılı Masa'nın 2 Mart'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde yapılacak toplantısında Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi bekleniyor.

Bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında da bir görüşme yapıldı. tv100'ğn edindiği bilgilere göre iki lider adaylık konusunda anlaştı.

 Öte yandan Haftanın Panoraması programında gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu olan Karamollaoğlu, toplantı öncesi görüşmelerde adaylık konusunun gündem olacağını, liderlerle aday önerilerini görüşeceğini açıklamıştı.

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin