Alpaslan Öztürk yediği tekme hakkında konuştu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Danimarka temsilcisi Randers'i 2-1 yenen Galatasaray, adını gruplara yazdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Alpaslan Öztürk yediği tekme hakkında konuştu

Maç sonunda yayıncı kuruluş Spor Smart'a konuşan Alpaslan Öztürk aldığı tekme darbesiyle ilgili, "Savaş izleri gururla taşınır. Ben de savaş izimi gururla taşıyacağım. O yüzden her şey Galatasaray için. Benim için önemli olan bu camianın kapılarını bana açan hocamın güvenini kazanmak. Taraftarımızın, camiamızın güvenini kazanmak benim için çok önemli. Galatasaray’ın yeri her zaman Avrupa’dır. Gruplara kaldığımız için mutluyuz . Güzel bir yola çıktık. İnşallah böyle devam ederiz.” dedi.

Muslera ile beraber maç sonu üçlü çektiren Alpaslan, “Muslera bu takımın efsanesi ve kaptanı. Benim de amacım bize orada öğretilen, saygı, sevgi çerçevesinde onu onore etmekti. İlk geldiğim günden beri bana büyük destek verdi.” ifadelerini kullandı.

Barış Alper Yılmaz alkış aldı

Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz, mücadelenin ikinci yarısında gösterdiği performansla alkış aldı.

Maça yedek kulübesinde başlayan ve 46. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna dahil olan 21 yaşındaki hücum oyuncusu, sağ kanatta etkili ataklarda baş rolü oynadı.

Ayrıca Sofiane Feghouli de orta sahada attığı paslarla Diagne'yi gol pozisyonlarına soktu.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin