Ali Koç'tan sürpriz takviye. Fenerbahçe'nin savunması sekiz sene Beşiktaş forması giyen isme emanet edildi

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlanmasının ardından stoper bölgesinde büyük sıkıntı çeken Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Braga'da forma giyen Serdar Saatçı'nın peşine düştü. Ali Koç, Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Serdar Saatçı için Portekiz ekibine teklif sunmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'tan sürpriz takviye. Fenerbahçe'nin savunması sekiz sene Beşiktaş forması giyen isme emanet edildi
Anadolu Ajansı

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlıklarının ardından üst üste puan kayıpları yaşamaya başlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç kötü gidişe son vermek adına stoper bölgesi için Serdar Saatçı ile temas kurmaya hazırlanıyor.

Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde'nin stoper bölgesinde güvenilir bir performans ortaya koyamamasının ardından Fenerbahçe kadrosundaki yerli oyuncu sayısını da yükseltmek için rotasını Braga'da forma giyen Serdar Saatçı'ya çevirdi. 2014 yılında Beşiktaş altyapısına katılan ve gösterdiği başarılı performansla 2020 yılında A takıma yükselen Serdar Saatçı daha sonra 2022 yılında 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Braga'ya transfer olmuştu.

Hem sağ stoper hem de sol stoper bölgelerinde oynayabilen Serdar Saatçı bu sezon Braga formasıyla 9 maça çıktı ve 716 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin