Ali Koç devreye girince transfer bitti. Fenerbahçe yana döne aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu

Orta saha transferi için ilk olarak Rade Krunic'i düşünen Fenerbahçe'de Ali Koç, Antalyaspor'da forma giyen Dario Saric'e göz dikti. Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçta Dario Saric'i çok beğenen Ali Koç, Boşnak oyuncunun transferi için Antalyaspor ile görüşme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç devreye girince transfer bitti. Fenerbahçe yana döne aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu
Arşiv

Yaz döneminden bu yana uğraştığı orta saha transferini devre arasında tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de devreye bizzat Ali Koç girdi ve Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Dario Saric'e kancayı taktı.

Aylardır orta saha transferinde birçok isimle görüşen ancak olumlu bir geri dönüş alamayan Ali Koç, Antalyaspor'da forma giyen Boşnak oyuncu Dario Saric için Akdeniz ekibine transfer teklifi yapacak.

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Antalyaspor maçında dikkatleri üzerine çeken ve performansıyla beğeni toplayan Dario Saric için Antalyaspor'un kapısını çalacak olan Ali Koç makul bir fiyata transferi tamamlaya çalışacak.

Antalyaspor'un, İtalyan ekibi Palermo'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Dario Saric bu sezon takımın değişilmeyen isimlerinden birisi oldu ve 12 maçta forma giydi. İki kez gol sevinci yaşayan Dario Saric'in güncel piyasa değeri 1.6 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin