Ali İsmail'in cinayetinde gelişme

Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili görüntülerde tespit edilen bir kişi daha tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ali İsmail'in cinayetinde gelişme

Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili görüntülerde tespit edilen bir kişi daha tutuklandı. Daha önce gerçekleşen tutuklamalara itiraz reddedilirken, tutuklu sayısı biri polis beş kişiye çıktı.



Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili bir kişi daha tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı biri polis olmak üzere beş kişi tutuklanmış oldu. Biri polis üç kişinin tutuklanması için yapılan itiraz ise bugün reddedildi.



Eskişehir’de 3 Haziran’da Gezi eylemleri sırasında sivil giyimli eli sopalı kişilerce dövülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz 10 Temmuz’da hayatını kaybetti. Savcının olay anına ilişkin istediği kamera görüntüleri silinmiş, görüntülerin Jandarma Kriminal tarafından açılmasıyla 7 Ağustos'ta biri polis dört kişi tutuklanmıştı.



Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül "görüntüleri silme işleminin polis tarafından yapılmadığını" belirterek "olaya karışan diğer üç şahıs tarafından yapıldığını kendi ifadeleriyle anlattılar" demişti.



Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi avukat Gürkan Korkmaz görüntülerden tespit edilen ve kimlik tespitine çalışılan bir kişinin de bugün tutuklandığını söyledi. 



Tutuklanan kişinin sivil biri olduğunu belirten Korkmaz, daha önce tutuklanan dört kişi hakkında yapılan itirazın ise reddedildiğini belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin