Alev ile Abdullah aşkı Nursema'nın gündeminde! Kızılcık Şerbeti'nden yeni bölüm fotoğrafları geldi

Kızılcık Şerbeti'nde 22. bölüm fragmanı ve 22. bölüm fotoğrafları izleyicinin beğenisine sunuldu. İşte dizinin yeni bölümüne dair tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Alev ile Abdullah aşkı Nursema'nın gündeminde! Kızılcık Şerbeti'nden yeni bölüm fotoğrafları geldi

SHOW TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta da heyecan dorukta olacak. Gerçek bir hikâyeden uyarlanan dizinin yeni bölüm fotoğrafları geldi. İşte 22. bölüm fragmanı ve 22. bölüm fotoğrafları...

 KIZILCIK ŞERBETİ'NDE NELER OLACAK? 

Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır.

Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir. Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir.

Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir. Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir. Ömer kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.

Alev ile Abdullah aşkı Nursema'nın gündeminde! Kızılcık Şerbeti'nden yeni bölüm fotoğrafları geldi

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli ve modern bir kadın olan Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da bu yönde yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen henüz liseye devam ederken, büyük kızı Doğa ise diş hekimliği okumaktadır. Bambaşka bir kültüre sahip bir ailenin oğluyla evlenen Doğa, Kıvılcım'a çok zor zamanlar yaşatacaktır. 

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİMLER?

Kızılcık Şerbeti, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın yaptığı, senaryosunu ise Melis Civelek'in yazdığı dram türünde bir dizi. Cuma akşamları ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti'nin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen paylaşıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm fragmanı için dizinin hayranları arama motorlarına yöneldi. İşte o çok merak edilen fragman...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin