AK Parti'nin seçim şarkısı belli oldu. AK Parti'nin seçim şarkısını sürpriz isim seslendirdi

Türkiye adım adım seçime giderken partilerin slogan ve seçim şarkıları da bell olmaya başladı. AK Parti seçim sloganını "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" olarak belirlemişti. AK Parti'nin seçim şarkısı da belli oldu. AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Yücel Arzen, partinin yeni seçim şarkısını aday tanıtım toplantısında seslendirdi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin seçim şarkısı belli oldu. AK Parti'nin seçim şarkısını sürpriz isim seslendirdi

Milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenleyen ve seçim beyannamesini duyuran AK Parti'nin, yeni seçim şarkısı da belli oldu. Şarkıyı, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı da olan Yücel Arzen hazırladı. 'Söyle' isimli bir şarkı yapan Arzen, "Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı" diye konuştu.

İstanbul 3. bölgeden aday gösterilen Arzen şu ifadeleri kullandı:

"Sanatçı olarak çıkacağım sahneden milletvekili adayı olarak ineceğim. Benim çok önemli. 'Söyle' diye yeni bir şarkı seslendireceğim. Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı. Bizim için de hayırlara vesile olur inşallah. Bence Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde birinci Meclis yine gündemde. Ben de sanat birikimimi Meclis'te kullanacağım."

İşte o seçim şarkısı:

YÜCEL ARZEN KİMDİR?

Yücel Arzen 1970 yılında Adana'da doğdu. 1988 yılında İ.T.Ü Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı’na girdi. Takvimler 1994'ü gösterdiğinde İ.T.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü T.H.M Ana Bilim Dalı Bölümü’nde yüksek lisans (master ) yapmaya hak kazandı. 150'ye yakın şarkı formundaki besteleri, popüler Türk Müziği yorumcuları tarafından seslendirilmiştir.

Yücel Arzen'in birçok albümü vardır. Ünlü müzisyen birçok tiyatro oyunu ve çocuk oyununun müziklerini yazmıştır. Öte ayndan Alişan’ın seslendirdiği 'Ah Le Yar' şarkısının söz ve müziği de Yücel Arzen’e aittir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin