AK Parti'den iddialı açıklama: Yavaş'ın karşısına kimi çıkarırsak çıkaralım açık ara kazanırız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu. Özcan oldukça iddialı konuştu, "Yavaş'ın karşısına kimi çıkarırsak çıkaralım açık ara kazanırız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den iddialı açıklama: Yavaş'ın karşısına kimi çıkarırsak çıkaralım açık ara kazanırız

Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nca, Altındağ Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Özcan, 31 Mart yerel seçimlerine 5 ay kalmasına rağmen Ankara'nın "bir arpa boyu" yol ilerleyemediğini söyledi, "4,5 yılın sonunda akılda, kazma bile vurulmayan projeler, adam kayırmacılığı, tarihin en büyük kadrolaşması, krize dönüştürülen ulaşım sorunu, asbestli denilen ama yenilenmeyen su boruları, başıboş bırakılan sokak hayvanlarının yarattığı tehdit, vatandaşa yedirilen bakterili ekmekler kaldı" diye konuştu.

ANKARALIYI KURTARMAYA GELİYORUZ 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ulaşım ve su zamlarında birinci, yatırımlarda ise 27. olduğunu söyleyen Özcan, şunları kaydetti:

"Seçime 5 ay kala her yağmurda göle dönen Ankara'nın mazgallarını ve yağmur ızgaralarını temizlesin yeter. Bakın önümüz kış. Ankaralıyı yine kaderine terk edip can güvenliğini tehlikeye atmasın. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı sevdasından yani siyasi ikbal hedefinden de oldu, bari 5 ay işini yapsın. 4,5 yıl masal anlattı, laf üretti, artık Bay Kemal'in tabiriyle söyleyeceğim, Ankaralı ile helalleşip köşesine çekileceği vakit geldi çattı. Çamur, çöp ve çukur ve çapsızlık siyasetinin sonuna geliyoruz, Ankaralıyı kurtarmaya geliyoruz."

Özcan sözlerini "bugün kim aday olursa olsun, parti dışından da biz bir ismi aday belirleyelim o bile Yavaş'ın karşısında büyük bir oy oranıyla kazanacak" diyerek bitirdi. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin