AK Parti'deki olağanüstü toplantının ardından açıklama! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel başkan yardımcıları ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı, saati 14.00'te başladı. Toplantı sonrası gelişmeleri AK Parti sözcüsü Ömer Çelik aktarıyor.. Erken seçim olacak mı sorusuna Çelik, "Seçim takviminde değişiklik yok, seçim zamanında yapılacak" dedi

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'deki olağanüstü toplantının ardından açıklama! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantının ardından konuştu. Çelik, 2023 seçimleri, çeşitli düzenlemeler ve reform çalışmalarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirildiğini aktardı. 

Çelik'in açıklamaları: 

Çeşitli düzenlemeler, reform çalışmalarıyla ilgili bir istişare yapıldı. Burada hem önümüzdeki birtakım vatandaşımızla buluşma noktasında ortaya koyulacak stratejiler, karşı propagandaların nasıl bertaraf edileceğine dair çalışmalar topyekün şekilde değerlendirildi. 

2023 seçimlerinde izlenecek yol haritası konuşuldu. Seçim beyannamesi çalışması, bir manifesto, ona dönük olarak birimlerimizin çalışmaları değerlendirildi. Bundan sonra da seçime kadar bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz.

"ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI TEMELSİZ"

Seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim ve benzeri spekülasyonların ne bir temeli ne bir manası var. Erken seçim söz konusu değil. Zamanında yapılacak seçimlere dönük, şimdiden bu takvimin başlamış olması son derece normal. 

(Kurban Bayramı nedeniyle seçim tarihi değişir mi?) Bununla ilgili bir değerlendirme yapılmadı. Gündem olmadı. Bu tip toplantılarda haklı olarak sizde de bir hareketlilik oluşuyor. Bu zamanında yapılacak seçimlere dönük olarak yürütülecek çalışmalar temelinde. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin