Airbnb evinde kabusu yaşadılar: Görür görmez polisi aradılar!

Kennedy Calwell ve 14 arkadaşı yaş günü kutlaması için Kanada'nın Vancouver kentinde bir ev kiraladı. Kendilerinin izlendiğini düşünen arkıadaşı bunu dile getirince herkes onunla dalga geçti ama gerçek çok farklıydı. Resmen dehşeti yaşadılar...

Google Haberlere Abone ol
Airbnb evinde kabusu yaşadılar: Görür görmez polisi aradılar!

Kennedy Calwell ve 14 arkadaşı yaş günü kutlaması için Kanada'nın Vancouver kentinde bir ev kiraladı. İçlerinden biri 'izlendiğini hissettiğini' söylediğinde diğerleri onun ‘paranoyak’ olduğunu düşündü.

Başlangıçta arkadaşlarının abarttığını düşündüler ancak sonrasında ‘duş başlığını, resim çerçevelerini, kapı kollarını, neredeyse evin her yerini’ kontrol ettiler.

Grup bir süre sonra hiçbir cihazla uyumlu olmayan tuhaf bir priz buldu ve içlerinden biri onu kahvaltı bıçağıyla duvardan söktü.

Independent tarafından aktarılan bilgiye göre, ‘doğrudan duşu gören’ bu prizin içinde küçük bir kamera olduğunu keşfettiler ve polisle temasa geçtiler.

Calwell sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Üstte hiçbir şey olmadığını görebilirsiniz, tamamen normal görünüyor. Ve sonra alttaki şu küçük kameraya bakın” diyor. Polis mülkte birden fazla kamera olduğunu doğruladı. Arkadaş grubu şimdi kameraların analiz sonuçlarını bekliyor.

 Olaya ilişkin çektiği videoda “Bir parçam bunun gerçek olabileceğine ikna olmamıştı ama sonra kameralar bulundu” diyen Calwell önceki gece banyoda duş aldıklarını söylüyor ve ne yapması gerektiği konusunda tavsiye istiyor.
TikTok videosu 6.5 milyondan fazla izlendi. Calwell daha sonra yorumlar bölümünde ‘ev sahiplerinin gizli kameralar hakkında hiçbir şey bilmediklerini söylediklerini’ yazdı.

Kameranın bulunduğu ilan ev konaklama sitesinden kaldırıldı. Airbnb'den bir sözcü The Independent’a gizli kameraların yasak olduğunu, olayı araştırdıklarını ve misafire para iadesi yapıldığını açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin