Aile dizisinde şaşırtan Fenerbahçe detayı... Ön izlemede Devin'in sorusuna verilen yanıt şaşırttı: İşte o güldüren sahne

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldıkları Aile dizisinin ön izlemesinde yer alan Fenerbahçe detayı izleyenleri şaşırttı. Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı bir sahnedeki replik, akıllara Fenerbahçe'yi getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Aile dizisinde şaşırtan Fenerbahçe detayı... Ön izlemede Devin'in sorusuna verilen yanıt şaşırttı: İşte o güldüren sahne

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinde Fenerbahçe detayı izleyenleri şaşırttı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldıkları Aile dizisinin ön izlemesinde Aslan'ın sağ kolu Tugi ile Devin'in sohbeti sosyal medyada gündem oldu.

AİLE DİZİSİNDEN FENERBAHÇE GÖNDERMESİ

Sosyal medyada olay yaratan sahnede Devin, Tugi'ye "Hangi takımlısın?" diye sordu. Tugi bu soruya, "Onu konuşamıyorum ben yasak. Doktor yasakladı, stres yapıyor bende" diye cevap verdi.

Dizideki bu sahne sonrasında sosyal medyada, "Tugi'nin tuttuğu takım kesin Fenerbahçe", "Ömrümüzü yedin be Fenerbahçe" gibi yorumlar yapıldı.

AİLE DİZİSİ 5. BÖLÜM ÖN İZLEMESİ

AİLE SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Devin'in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar verirler. Çiftlikte çıkan bir kriz, Aslan'ı Devin'in içindeki potansiyelle; ertesi gece yaşanacak tatsız bir olay ise Devin'i Aslan'ın karanlık tarafıyla tanıştırır. Yaşananlar, Aslan ve Devin'in ilişkilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamaz.

AİLE DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR? 

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de ayrıca başarılı oyuncular Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin