Ahmet Hakan'la polemik yaşamışlardı... Ece Üner'e sürpriz destek!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner arasındaki tartışmaya, Habertürk spikeri Kübra Par da girdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'la polemik yaşamışlardı... Ece Üner'e sürpriz destek!

Türkiye'de ilk Coronavirus vakasının tespit edilmesinin ardından hijyen ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapıldı. Yapılan zamlar Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner arasında 2 gündür bitmeyen bir kavgayı başlattı.

Ahmet Hakan'ın, "Ece Üner meselesi" başlığıyla kaleme aldığı son yazıdan sonra, ünlü gazetecinin Habertürk spikeri yengesi Kübra Par’dan oldukça ilginç bir çıkış geldi.

Ece Üner'e kişisel Twitter hesabından destek veren Par, şu ifadeleri kullandı:

"Cübbeli dindar bir adam metroda marşlı tacize uğradığında en güzel cevabı Ece Üner’in verdiği ne çabuk unutuldu.Corona fırsatçılarıyla ilgili yorumunun dindarlıkla-sekülerlikle ilgisi yok, bir deyimden bahsediyor. Bağlamından koparıp, kötü niyet arayıp çarpıtmayın"

Tam ismi Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan Kübra Par, Ahmet Hakan Coşkun’un sinemacı kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun ile evli.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin