Polemik kızışıyor... Ahmet Hakan'dan Ece Üner'e yanıt!

Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner ile Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan arasında yaşanan polemik, hız kesmeden devam ediyor. Üner'in dün yaptığı açıklamaya, Hakan köşesinde yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Polemik kızışıyor... Ahmet Hakan'dan Ece Üner'e yanıt!

Show TV Ana Haber Bülteni spikeri Ece Üner, Coronavirus sonrası fahiş zamlar yapan fırsatçılara söylediği, "Namuslu esnafa hiçbir lafımız sözümüz yok. Ama Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor? Bilemedik. Koronavirüs geliyor, maske fiyatı 5 katına çıkıyor. Dezenfektan fiyatları katlanıyor. Makarna, 3 katına çıkıyor. Deprem oluyor, ev sahipleri kirayı 3 kat artırıyor. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz. İhbar edin. Bu bizim vatandaşlık sorumluluğumuz" sözleriyle çok konuşuldu.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Üner'in bu sözlerine dünkü köşe yazısıyla tepki göstermişti. Hakan, "Bizdeki seküler kesimlerde… Öteden beri… Ahlaksızlık yapanların, sahtekârlık yapanların, fırsatçılık yapanların alayının namazında niyazında insanlar olduğu yönünde… İnsaftan, vicdandan, terbiyeden ve ahlaktan yoksun çok yerleşik bir önyargı vardır." diye yazdı.

Ahmet Hakan'ın yazısına önce kişisel sosyal medya hesabından yanıt veren Ece Üner, dün akşamki Show TV Ana Haber Bülteni'nde şu açıklamayı yaptı:

Üner'in Show Ana Haber Bülteni'nde yaptığı konuşmaya, Ahmet Hakan da köşesinde karşılık verdi. Hakan, "Yahu Ece Üner! Bir sahtekârlık, bir fırsatçılık, bir ahlaksızlık gördüğünde... Aklına niye Müslümanlık geliyor ki senin?"

Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin