Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısına Canan Barlas'tan cevap gecikmedi: Devşirme kardeş, ustanı örnek al

Mehmet Barlas'ın sözlerine tepki gösteren yazara, gazetecinin eşi yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısına Canan Barlas'tan cevap gecikmedi: Devşirme kardeş, ustanı örnek al

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın 'Aydın Doğan yazarlarını uyarsın' ifadelerine Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinden karşılık vermişti. 



Barlas, dünkü köşesinde Aydın Doğan'a yazarlarını uyarması tavsiyesinde bulunmuş, Gezi Parkı eylemlerine destek vermemelerini istemişti.



Ahmet Hakan ise bugünkü yazısında Barlas için, 'Uyarıyla yazı yazmayı içine sindiren bir adam, başkalarının da uyarıyla yazı yazacağını zanneder' ifadelerini kullanmıştı.



Bu tartışmaya son olarak Mehmet Barlas'ın gazeteci eşi Canan Barlas da dahil oldu. Barlas, üstü kapalı bir biçimde Ahmet Hakan'a göndermelerde bulundu. Barlas, twitter hesabına şunları yazdı:



"Devşirme yazar ülke barışı için uyarılmak istemiyor.Bu konuda patronu onu asla uyarmaz.Zira Barış bedava. Devşirme yazar zaten hiç uyarılmadı topran devşirilip bir başka kılığa sokuldu. Devşirme yazar tüm insan ilişkilerini kendininki gibi sanıyor.Bazıları özgürlükler için işinden olur.Defalarca. Devşirmeyi daha önce gurubun sözde etik gurupları uyardı.Gurup yazarlarını etik gazetecilik için uyardı.Neden sustu? Devşirme kardeş ustanı örnek al patronuna sadece nifak konularında biat.Türkiyeyi boş ver."



'Aydın Doğan yazarlarını uyarsın' diyen Mehmet Barlas'a Ahmet Hakan'dan zehir zemberek cevap! Haberini okumak için tıklayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin