Ahmet Hakan'dan Türkiye yazarına sert tepki!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Atatürk’e 'ajan majan' diyerek hakaret ediyor.Ve işin daha fenası... Bu yazdığıyla AK Parti’ye destek veren çok küçük bir kesimi etkileyebiliyor. Yapmayın beyler! Etmeyin efendiler!" düşüncesini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan Türkiye yazarına sert tepki!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısından, Türkiye Gazetesi yazarı Prof.Dr. Ekrem Buğra Ekinci'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili kaleme aldığı skandal yazıya tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, "Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete geçmesinin üzerinden yüz yıl geçti. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim: Demirel... Ecevit... Özal... Erbakan... Bu ülkeyi yönetme fırsatı elde ettilerse. Bunu hâkimiyet hakkının millete verilmesi sayesinde elde ettiler. Şu da nettir: Hâkimiyet hakkı, yüz yıl önce millete verildiği için Tayyip Erdoğan, milletten aldığı destekle 17 yıldır ülkeyi yönetebiliyor. Yüz yıl önce hâkimiyet hakkı millete verilmeseydi. 15 Temmuz kepazeliğini bastırdığımız anda dağa-taşa 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' yazamayacaktık." ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin