Acun Ilıcalı kulüp binasını gezdi. Süper Lig ekibini satın almaya kararlı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın kulüp binasını gezdi. Acun Ilıcalı'nın, Kasımpaşa Kulübü'nü satın alabileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı kulüp binasını gezdi. Süper Lig ekibini satın almaya kararlı
Arşiv

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak futbol dünyasına ses getiren bir giriş yapmıştı. Acun Ilıcalı, Hull City'nin ardından 2 milyon Pound'a satın aldığı Shelbourne FC'ye geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada yatırımlarını durdurduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''İrlanda'nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir'' ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA İDDİASI

Futbola olan ilgisinin geçici olmadığını ve bir kulüp daha satın almayı düşündüğünü söyleyen Acun Ilıcalı'nın, Trendyol Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın kulüp binasına geldiği ve yöneticilerle görüştüğü iddia edildi. Acun Ilıcalı şartların oluşması durumunda Kasımpaşa Kulübü'nü satın alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin