Abdullah Avcı: Ben bu ligin saygı bekleyen bir takımıyım

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 4-2 yenilerek finale çıkma şansını kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı: Ben bu ligin saygı bekleyen bir takımıyım

Mücadeleyi değerlendirerek konuşmasına başlayan Abdullah Avcı, "Oyuna penaltı ve golle başladık. Böyle şiddetli bir baskıyı bekliyorduk. Kayserispor'un en önemli hedeflerinden birisi kupa. Oyunun son bölümünde bizim gibi bir takımın o golleri yememesi gerekiyordu. Penaltı pozisyonunu net göremedim bir şey diyemem" dedi.

Maçta yaşanan olaylara da değinen tecrübeli teknik adam, "Kayserispor'u tebrik ediyorum ama biz bu ülkenin şampiyon takımıyız. Geçen hafta Hatay'a gittik, en azından bir saygı gördük. Bu ülkenin de takımıyız. Kontrol edilmiyor mu stadyuma girilirken bilmiyorum. jeton, pet şişe... Her şeyi yedik kafamıza. Ben bu ligin saygı bekleyen bir takımıyım. Kazananı tebrik ediyoruz ama öteki tarafı ayıralım. Hakikaten bugün çok üzüldüm. Futbolun gelişimi adına, futbol adına üzüldüm. Kayserispor'a finalde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin