ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan flaş açıklama: Olacaksam CHP'den aday olurum

Yerel seçimlere yedi ay kala adaylık tartışmaları da başladı. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aday olacağı partiyi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan flaş açıklama: Olacaksam CHP'den aday olurum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'CHP'den aday gösterilmek istenmediğine' yönelik iddialara Mansur Yavaş cephesinden cevap geldi.

Yerel seçimlere 7 ay kala muhalefetteki umutsuzluğa anlam veremediğini söyleyen Yavaş, başka partiden aday gösterilme ihtimaline karşın ise "Bundan böyle adaysak CHP'den adayız" diyerek noktayı koydu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gazeteci Fatih Altaylı'nın kendisi hakkında, "Adaylığını açıkladı ama CHP içinde istemeyenler olduğunu biliyoruz. Çankaya Belediye Başkanı'nın da adı geçiyor. CHP istemezse İYİ Parti ister, hatta AK Parti bile onu ister" sözlerine cevap verdi.

Yavaş cephesinden kendisine mesaj iletildiğini söyleyen Altaylı, "Anladığım kadarı ile bu iyi niyetli cümleme biraz alınmış" dedi ve Yavaş'ın cümlelerini aktardı. Yavaş, Altaylı'ya şunları söyledi: “Aday olacaksam CHP'den olurum. Ankara'da CHP güçlü bir parti. CHP'nin gücü olmadan seçim kazanamayız.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin