16 yaşında kanser olan Ecem'in başarı hikayesi. Önce kanseri yendi sonra da 19 yaşında Models of Models Türkiye birincisi oldu: Minik çocuklara moral verdi

16 yaşında lenfoma olan, bugün ise hastalığı yenerek başarıdan başarıya koşan 19 yaşındaki Ecem April Onutman, kendisi gibi lenfomayı yenmeye çalışan çocuklarla yılbaşı partisinde buluştu. Çocuklara başarı öyküsünü anlattı, hastalığı yenmeleri için moral verdi.

Google Haberlere Abone ol
16 yaşında kanser olan Ecem'in başarı hikayesi. Önce kanseri yendi sonra da 19 yaşında Models of Models Türkiye birincisi oldu: Minik çocuklara moral verdi

 

Çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden çocuklar, yeni yıl etkinliğinde birer minik kahramanlara dönüştüler ve aileleri ile birlikte Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde bir araya gelerek doyasıya eğlendiler, bol bol moral depoladılar.

16 yaşında lenfoma ile tanışan, bugün başarıdan başarıya koşan, geçen yıl Model Of Models yarışmasında Türkiye 1’inciliğini kazanan 19 yaşındaki Ecem April Onutman da bu anlamlı günde miniklerle birlikteydi… Kanserle mücadele sürecinde yaşadıklarını ve ardından yazdığı başarı öyküsünü tüm içtenliğiyle anlatan Ecem önemli mesajlar verdi.

16 yaşında kanser olan Ecem'in başarı hikayesi. Önce kanseri yendi sonra da 19 yaşında Models of Models Türkiye birincisi oldu: Minik çocuklara moral verdi

Geçen yıl Türkiye’de düzenlenen Model Of Models yarışmasında 1’incilik kazandı, Paris’te Miss Supertalent Of The World yarışmasında 3’ncü oldu, hukuk fakültesi 1. sınıfta okuyor, single çıkarmaya hazırlanıyor.

Bugün 19 yaşında hayatının baharında olan, içten gülümseyişleriyle cıvıl cıvıl gençliğini yaşayan Ecem April Onutman, çocukluk çağında yaygın görülen kanserlerden lenfoma ile 16 yaşındayken karşılaştı. Prof. Dr. Cengiz Canpolat tarafından yapılan yapılan tetkiklerde 3. evre lenfoma teşhisi konuldu.

Birkaç gün sonra yeni yıla girileceğinden Prof. Dr. Cengiz Canpolat, Ecem’in tedavi programını hazırlayıp ona yılbaşı gecesi eğlenmesi için müsaade etti ve yeni yılla birlikte planlandığı şekilde tedavi süreci başladı. 

ANNE BABASINDAN BÜYÜK DESTEK

Ecem’in bu zorlu süreçte en kötü anlarının tanığı olan annesi Aylin Arat ve babası Kıvanç Onutman içi kan ağlasa da yüzünden bir an olsun gülümsemeyi eksik etmediler, dahası Ecem’e hep umut verip, negatif bir duygu yansıtmadılar. 

“Hastalığı yenmede pozitif olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum” diyen Ecem de o zorlu süreçte hayallerini hep beslemiş, umudunu hep yüksek tutmuş. Ecem şimdi azmiyle hem kanseri yenmiş olmanın hem de hayatın her anını yaşarken, başarıdan başarıya koşmanın da haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

 Diyetle ve sporla 9 ayda 24 kilo vermeyi başardım ve modellik yürüyüş eğitimi aldım. Modellik akademisine ders alırken, Model of Models yarışması olduğunu öğrendim ve çevremdekilerin ısrarıyla yarışmaya katıldım, Türkiye 1’ncisi oldum. Sonra Paris’e gittim ve Miss Supertalent o The World yarışmasında dünya 3.’ncüsü oldum. Halen modelliğe devam ediyorum aynı zamanda Hukuk Fakültesinde 1. Sınıf öğrencisiyim. Avukatlık diplomamı almak istiyorum.

16 yaşında kanser olan Ecem'in başarı hikayesi. Önce kanseri yendi sonra da 19 yaşında Models of Models Türkiye birincisi oldu: Minik çocuklara moral verdi - Resim : 2

DOYASIYA EĞLENDİLER

Kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri Acıbadem Altunizade Hastanesi’ne bu kez yeni yıl partisi için geldiler. Lösemi, lenfoma, beyin tümörü ve yumuşak doku sarkomu gibi çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlar masal dünyasını andıran bir ortamda şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenerek oyunlar oynadılar. Palyaçolar, balonlar ve yeni yıl pastasıyla 2023’ü karşıladıkları törende Ecem April Onutman da çocuklara bol bol hediyeler dağıttı, onlar için Özkan Turgay’ın kızı Sera Turgay ile sahneye çıkarak şarkı söylediler. 

 

Etiketler kanser lenfoma haber
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin