15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar. İntihar eden ismin kimliği belli oldu. 'Palalı Sabri'nin akrabası çıktı

10 Kasım tarihinde İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde korkuluklardan aşağıya atlayarak intihar eden gencin cansız bedeni bulundu. İntihar eden kişinin Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi’nin akrabası N.Ç. (29) olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar. İntihar eden ismin kimliği belli oldu. 'Palalı Sabri'nin akrabası çıktı

10 Kasım Cuma günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde korkunç bir intihar yaşandı. Çevredeki vatandaşların “dur yapma” çağrılarına uymayan kişi kendini köprüden aşağı bıraktı. Dehşet anları kameralara anbean yansıdı. Olayın ardından ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri Beylerbeyi sahilinde arama yaptı ancak adamın cesedi bulunamadı. Devam eden çalışmalarda ise cenaze bulunarak önce sahile ardından da Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

PALALI SABRİ'NİN AKRABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, hayatını kaybeden şahsın Gezi Parkı olaylarında elinde pala ile eylemcileri kovalayan ve kamuoyunda Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi’nin akrabası N.Ç. (29) olduğu ortaya çıktı. Emniyette çeşitli suçlardan 14 adet kaydı bulunan N.Ç.’nin Beyoğlu’nda bir gece kulübünü ortağı olduğu ve ailesiyle de görüşmediği tespit edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin