Zonguldak'ta aile apartmanında pompalı tüfek dehşeti! Miras nedeniyle kan dökülecekti!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gizem Haşhaş, miras nedeniyle husumetli olduğu, aynı apartmanda oturan kuzeni G.H.’nin kendisine küfredip pompalı tüfekle evinin önünde havaya ateş açtığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta aile apartmanında pompalı tüfek dehşeti! Miras nedeniyle kan dökülecekti!

Olay, 28 Aralık gecesi Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak’taki bir aile apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, G.H., aynı binada yaşadığı ve aralarında miras kalan dairelerin paylaşımı nedeniyle husumet bulunan kuzeni Gizem Haşhaş ile ailesine hakaretler ederek pompalı tüfekle önce balkonundan, ardından da sokağa çıkarak havaya 3 el ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken, güvenlik kamerasına yaşananların sesleri yansıdı. Kamera kaydında G.H.’nin küfrettiği ve silah sesleri duyuldu. Gizem Haşhaş ve ailesi G.H.'den şikayetçi oldu. G.H., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak'ta aile apartmanında pompalı tüfek dehşeti! Miras nedeniyle kan dökülecekti!

‘SÜREKLİ HAKARETLERDE BULUNUYOR’

Can güvenliği olmadığını söyleyen Gizem Haşhaş, "Çok korktuk. Ailem ile evde oturuyorduk.  Bir anda silah sesleri yükseldi. Amcamın oğlu kuzenim G.H.’nin pompalı tüfekle evime saldırdığını gördüm. Polis ekiplerini aradım hemen olay yerine geldi. Kendisinden şikayetçi oldum. Bir gün gözaltında tutulduktan sonra serbest kalmış.

'CAN GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE'

Binamız ve giriş çıkışlarımız ortak olduğu için sürekli evin önünde sözlü tacizde bulunuyor. Hakaretlerde bulunuyor tehditler savuruyor. Bunlara boyun eğmek zorunda kalıyoruz ailem ve benim can güvenliğimiz tehlikede” dedi.

ŞÜPHELİ KONUŞMAYI REDDETTİ

G.H. de iddialarla ilgili, “Ben de kendilerinden şikayetçi oldum. Şu an süreç savcılıkta devam ediyor. Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan G.H., serbest bırakıldı.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin