Üsküdar'da bir vatandaş denize atladı! Cesedi bulundu

İstanbul Üsküdar'da bir vatandaş denize atlayıp yüzerek gözden kayboldu. Denize atlayan vatandaşın saatler sonra cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Üsküdar'da bir vatandaş denize atladı! Cesedi bulundu

Üsküdar sahil yolunda bir vatandaş, iddiaya göre kıyafetlerini çıkarıp kişisel eşyalarını bırakarak denize atladı. Şahıs, denizde bir süre yüzdükten sonra gözlerden kayboldu.
Olay saat 22.00 sıralarında Üsküdar Kız Kulesi'nin karşısına yakın bir alanda gerçekleşti.

Kıyafetlerini çıkarıp kişisel eşyalarını bırakarak denize atlayan vatandaş, iddiaya göre uzun bir süre yüzdükten sonra gözlerden kayboldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ekiplerini aradı. Ekipler durumu sahil güvenlik ekiplerine ve kıyı emniyetine bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü görevlileri, 1 Nisan’da saat 23.00 sıralarında Üsküdar Salacak sahilde bir şahsın yüzme amaçlı olarak denize girdiği ve bir süre sonra gözden kaybolduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Kayıp şahsın bulunmasına yönelik çalışma başlatıldı. Su üstü ve sualtı arama çalışmaları sonucunda 33 yaşındaki kayıp şahıs B.Ç., Üsküdar Sahil ile Kız Kulesi arasında sualtında cansız olarak bulunarak çıkarıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin