Türkiye bu kazayı konuşuyor! Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında yeni iddialar!

17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ölümlü kazaya karışması ve annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçmasının üzerinden 24 gün geçti. Anne ve oğlunun ABD'de bir yıllığına daire tuttukları öğrenildi. Geri dönmeyecekleri tahmin edilen anne ve oğul hakkında yeni iddialar ortaya tıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye bu kazayı konuşuyor! Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında yeni iddialar!

Türkiye yaklaşık bir aydır yaşanan kazayı konuşuyor. Üzerinden 24 gün geçen kazada Eylem Tok ile doktor Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur, ailesine ait lüks otomobilin direksiyonuna ehliyetsiz geçti.

1 Mart akşamı arkadaşları ile buluşan Cihantimur'un, iddiaya göre yarış yaptıkları sırada yol kenarında bekleyen ATV sürücüsü gruba çarpması sonucu evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası Eylem Tok'tan yardım isteyen Cihantimur, adalete teslim olmak yerine ailesi tarafından önce Mısır'a oradan da ABD'ye firar etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Eylem Tok ile oğlu Timur'u havalimanına götürdüğü belirlenen şirket çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza gecesi Göktürk'te bir kafede oturan annesi Eylem Tok'un yanına, kaza yaptığı lüks araçla giden Timur'un dakikalar sonra o araçla mekandan ayrıldığı görüntülendi.

Kazanın olduğu andan itibaren her fırsatta adalet çağrısı yapan, cani anne ile oğluna "Teslim olun" diyen Aci Ailesi'nden ise dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

 Kanal D Haber'e konuşan baba Özer Aci, Timur Cihantimur'un kazadan birkaç ay önce art arda hız kamerasına takıldığı ve 5 kez trafik cezası kesildiğini iddia etti.

Öte yandan Timur'un okul arkadaşının annesi de Aci Ailesi'ne bir mesaj gönderdi.

Mesajda "Bu kazayı yapan çocuk ile kızım aynı okulda. Çocuğun okula da araba ile geldiğini söyleyenler var" ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca Timur Cihantimur'un okula arabayla gelmemesi konusunda öğretmenleri tarafından da uyarıldığı, ancak katilin bunları dikkate almadığı da belirtildi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin