TikTok'ta istismarcıyla ilgili yeni gelişme! Herkes suskun, kadınlar isyanda! Tokat Erbaa'daki o tanık Fuat Akbulut kullanıcı adıyla müstehcen içerikler paylaşan Mehmet Akbulut hakkında konuştu

TikTok'ta Fuat Akbulut kullanıcı adıyla müstehcen içerikler paylaşan ve çocuklarla yayın yapan Mehmet Akbulut gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Tokat Erbaa'da yaşayan Akbulut'u tanıyan görgü tanığı MedyaTava'ya konuştu. Akbulut'tan kadınların da rahatsız olduğunu söyledi.

TikTok'ta istismarcıyla ilgili yeni gelişme! Herkes suskun, kadınlar isyanda! Tokat Erbaa'daki o tanık Fuat Akbulut kullanıcı adıyla müstehcen içerikler paylaşan Mehmet Akbulut hakkında konuştu

Sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden yapılan korkunç paylaşım gündem oldu.
TikTok ve Instagram üzerinden yayınlar açan videolar paylaşan Mehmet Akbulut, küçük çocukları hedef alarak +18 içeren içerikler paylaştığı ortaya çıktı.

Çocuklarla canlı yayınlarda konuşan Akbulut'un çocukları evine davet ettiği, yemek yapmak istediği tespit edildi. Bir canlı yayında çocuklardan birinin "Ben sizin evinize gelmiştim" demesi de dikkatleri çekti. 

Gazeteci Esref Larsen tarafından paylaşılan tweet'in ardından sosyal medya kullanıcıları şahsı ifşa etti ve tepkiler büyüdü. Birçok vatandaş tarafından CİMER'e ve emniyetin sosyal medya hesaplarına şikayet edildi.

TikTok'ta istismarcıyla ilgili yeni gelişme! Herkes suskun, kadınlar isyanda! Tokat Erbaa'daki o tanık Fuat Akbulut kullanıcı adıyla müstehcen içerikler paylaşan Mehmet Akbulut hakkında konuştu - Resim : 2

Gelen tepkilerin ardından gözaltına alınan Mehmet Akbulut sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Çocukların ailelerinin şüpheliden şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

KADINLAR İSYANDA

Erbaa'da yaşayan ve Mehmet Akbulut'u tanıyan görgü tanığı kadın MedyaTava'ya konuştu.
Akbulut'tan ilçedeki kadınların da rahatsızlık duyduğunu, sürekli bakışlarıyla kadınları tedirgin ettiğini söyledi.

Olayın ilçede duyulmamasının imkansız olduğunu söyledi fakat buna rağmen hiç kimsenin tepki göstermediğini ve şehrin bu konu karşısında sessizlik içinde olduğunu ifade etti. Tanıdığı herkesi arayarak durumu haber verdiğinde insanların kendisine "Aman sen karışma, başına bir şey gelmesin" dediklerini söyledi.

Mehmet Akbulut'un serbest bırakıldıktan sonra henüz sokağa çıkmadığını söyleyen görgü tanığı şahsın uzun süredir çocuklarla yayın yaptığının bilindiğini ama gözaltına alındığında herkesin serbest bırakılacağı konusunda emin olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin