Taksici Oğuz Erge'yi katletmişti. Kendini bu yalanlarla savunmaya çalıştı

İzmir’de müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi öldürüp, telefonunu ve kulaklığını çalan cinayet zanlısı Delil Aysal'ın ifadesinden yeni bölümlere ulaşıldı. Aysal kendini "Üzerimde nakit para yoktu. Taksimetre ücretini kartla ödeyecektim. Ancak taksi şoförü 'pos cihazının şarjı yok' dedi. Kartı kabul etmedi. Ben de belimdeki silahı çıkartıp sıktım" yalanıyla savunmaya kalktı.

Google Haberlere Abone ol
Taksici Oğuz Erge'yi katletmişti. Kendini bu yalanlarla savunmaya çalıştı

İzmir’de müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi öldürüp, telefonunu ve kulaklığını çalan cinayet zanlısı Delil Aysal’ın ifadesinden bazı bölümler ortaya çıktı.

 Aysal, görüntüler net olmasına rağmen, intihar etmek için taksiye bindiğini, intihar etmek istediği yere gidemediğini iddia etti. Taksi şoförü Erge'nin kredi kartını kabul etmediğini iddia eden Aysal, "Üzerimde nakit para yoktu. Taksimetre ücretini kartla ödeyecektim. Ancak taksi şoförü 'pos cihazının şarjı yok' dedi. Kartı kabul etmedi. Ben de belimdeki silahı çıkartıp sıktım. Normalde kendime sıkacaktım. " diye konuştu.

Aysal, kamera kayıtlarına göre, net şekilde para çıkarıp gibi yapıp, silahı çıkarıyor ve Erge'ye ense hizasından 3 el ateş ediyor. Aysal, Erge'yi vurduktan sonra kızını aradığını da kabul etti. Tutuklanan Aysal'ın emniyette çok sayıda suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

 İzmir’de müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi öldürüp, telefonunu çalan katil zanlısı Delil Aysal’ın ifadesi ortaya çıktı.

Aysal, ifadesine göre, taksiye intihar etmek için binmiş.

Savcılık ifadesinde Aysal'ın şu bilgileri verdiği belirtildi:

"Ailevi sıkıntılarım var. Annem babam kardeşime daha çok önem veriyor. Benimle kardeşimle ilgilendikleri gibi ilgilenmiyorlar. Bu sebeplerden dolayı psikolojim çok iyi değil. Bu yüzden Buca Evka-1 semtindeki Şahin Tepesi mevkiine intihar etmeye gidecektim. Taksiye de bu yüzden bindim. Şoföre 'Şahin Tepesi'ne gidelim' dedim.Bu saatte Şahin Tepesi'ne çıkamayacağımızı söyledi. Bunun üzerine 'Gaziemir'de eski çalıştığım fırının olduğu yere gidelim' dedim. Oraya doğru gidiyorduk."

"KARTI KABUL ETMEDİ SIKTIM"

Aysal, kamera kayıtları net olmasına rağmen, tamamen farklı bir cinayet gerekçesi de oluşturmaya çalıştı. Zanlı Delil Aysal, "Üzerimde nakit para yoktu. Taksimetre ücretini kartla ödeyecektim. Ancak taksi şoförü 'pos cihazının şarjı yok' dedi. Kartı kabul etmedi. Ben de belimdeki silahı çıkartıp sıktım. Normalde kendime sıkacaktım. Taksicinin cep telefonunu ve kulaklığını aldım. Telefon rehberinden kızının telefon numarasını buldum. Kızını arayıp, 'babanız Gaziemir'de kan kaybediyor. Ambulans çağırın' deyip kapattım. Daha sonra cep telefonunu tarlaya atıp gittim" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler İzmir taksici cinayet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin