TAG krizi büyüyor. TAG sürücüsünü tehdit edip, video çekmişti. O şahıs gözaltına alındı

Antalya'da taksi sürücüsü K.A, kendi bölgesinden yolcu aldığını iddia ettiği Martı TAG sürücüsü H.A'nın aracına binerek anahtarını aldı, "Seni bu arabanın içine gömerim" diyerek tehdit ederek videoya çekti. Bu video sosyal medyada yayıldı. Taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
TAG krizi büyüyor. TAG sürücüsünü tehdit edip, video çekmişti. O şahıs gözaltına alındı

Mart TAG uygulaması sürücüleriyle ilgili kriz her geçen gün derinleşiyor. 

Antalya’da 23 Aralık’ta gerçekleşen olayın görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Fabrikalar Mahallesi'nde yaşandığı belirtilen olayda taksi sürücüsü K.A beraberindeki iki kişiyle birlikte yolcu aldığını gördüğü Martı TAG sürücüsü H.A’nın aracına binerek anahtarını aldı, tehdit etti.

"SENİ ARABANIN İÇİNE GÖMERİM" 

 Antalya Fabrikalar mahallesinde bir daha TAG aracı görmek istemediğini belirten taksi sürücüsü K.A; "Dayı, amca, dede fark etmez" diyerek Martı TAG sürücüsü H.A’yı tehdit etti. Taksi sürücü söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı: “Bir arkadaş geldi dokunmadık ona. Bak bu iki. Ben fabrikalar mahallesinde taksiciyim. Ben fabrikalar mahallesinde ev geçindiriyorum ekmek kazanıyorum. Seni bir daha burada görürsem yaş, baş, dayı, dede, amca, baba fark etmez. Ben senin plakanı şimdi aldım, göndereceğim de. Plakanı kafama da yazdım. Seni yolda görürüm, denk düşeriz, o zaman senin arabanda bir müşteri görürsem, nereden aldığının bir önemi yok. İçeriye girecek de olsam bu sana son uyarım. Bu iş çok büyüyecek. Benim ekmeğimi kimse alamaz. Benim ekmeğime yukarıdakinden başka kimse mani olamaz. Senin de mani olmaya çalıştığını görürsem seni bu arabanın içine gömerim."

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Sözcü'nün haberine göre; videonun sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü, K.A ve Ü.A.T ve olayı kameraya kaydeden Ş.C. isimli şahısları gözaltına alındı. Martı TAG sürücüsü H.A'ya ise korsan taksi faaliyeti suçundan cezai işlem uygulandı, aracı 60 gün trafikten men edildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin