Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da hastane açtı: Muhalefeti deprem konusunda sorumlu davranmaya davet ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Türkiye’deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine vicdanlı, insaflı ve sorumlu davranmaya davet ediyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da hastane açtı: Muhalefeti deprem konusunda sorumlu davranmaya davet ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Devletimizin tüm kapasitesini deprem bölgesine yığmış durumdayız. Amacımız mümkün olan en kısa sürede Hatay başta olmak üzere tüm depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmaktır.

14-28 Mayıs seçimleri sürecinde birileri buraları kullanışlı siyasi malzeme olarak görürken biz âdeta deprem bölgemizin üzerine titredik.

Hükûmet olarak Hatay'da ve diğer afetzede illerimizde sadece sahadaki zorluklarla mücadele etmiyoruz, buradaki çalışmalarımızda atılan her adıma kulp takmak için pusuda bekleyen kötücül bir zihniyete karşı da mücadele ediyoruz.

Sırf oy tercihlerinden dolayı akla ziyan hakaretlere uğrayan depremzede kardeşlerimizin yürek acısının akşamdan sabaha kapanmayacağı açıktır.

Türkiye'deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine vicdanlı davranmaya davet ediyorum.

Türkiye’deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine vicdanlı, insaflı ve sorumlu davranmaya davet ediyorum

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin