Şişli ve Erzincan'ın ardından Ordu'da Mustafa Sarıgül sesleri. CHP'nin Ordu adayı Sarıgül mü olacak? İşte yanıtı

Yerel seçime giden süreçte partiler belediye başkan adaylarını büyük oranda açıklasa da henüz açıklanmayan adaylar merak konusu oldu. Son genel seçimle 36 yıl sonra yeniden meclise giren Mustafa Sarıgül'ün CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olacağı iddia edildi. Bu iddiaya CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Şişli ve Erzincan'ın ardından Ordu'da Mustafa Sarıgül sesleri. CHP'nin Ordu adayı Sarıgül mü olacak? İşte yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir adayını henüz belirlemedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ordu'da  yaptırdığı kamuoyu anketlerinde Büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için Mustafa Sarıgül'ün adının ön plana çıktığı iddia edildi.

tv100 yorumcusu Barış Yarkaş da, Sarıgül'le ilgili "CHP Ordu İl Örgütü, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün Ordu’dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasını talep edecek. Sarıgül’ün ismi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de geçiyor" ifadelerini kullanmıştı.

tv100'de Kerem Kırçuval'ın konuğu olan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, "Ordu'nun adayı Mustafa Sarıgül mü?" olacak sorusunu yanıtladı.

Adıgüzel eski bakan Ertuğrul Günay'a teklif götürdüklerini ama Günay'ın bu teklifi kabul etmediğini açıkladı. "Dün bununla ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Değerlendirmelerimiz devam ediyor. Ordu ilinden gelen 35'e yakın ilçe başkanımızla görüşmeler devam ediyor" dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin