Sakarya'da kan donduran cinayet. Yatağa bağlı babasının önünde katletti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. 65 yaşındaki şahıs, yüksek ses sebebiyle tartıştığı komşusunu yatağa bağlı babasının gözleri önünde öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da kan donduran cinayet. Yatağa bağlı babasının önünde katletti

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Konuralp Mahallesi 2034. Sokak’ta, A.Y. (65) ile komşusu arasında yüksek ses yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmada A.Y., elindeki silahla komşusu Bahattin Demir’i yatağa bağlı babasının gözleri önünde silahla vurdu. Bahattin Demir kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNE SEVK EDİLEN EKİPLER HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Geçtiğimiz gün de Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 69 yaşındaki KOAH hastası adam yalnız yaşadığı evin balkonunda silahla vurulmuş halde ölü bulunmuştu.

 Kuzeni Faruk Uğur, Pehlivanoğlu’nun hiç evlenmediğini ve yalnız yaşadığını söyledi.

'SEVİLEN BİRİYDİ'

Uğur, “Eşi yoktu yalnızdı. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve sürekli hastaneye götürüyorlardı eşim ve kardeşim. Hatta dün veya iki gün önce balkondan kendisiyle görüştüm rahatsızlığının hafiflediğini söylemişti. Bilmiyoruz her şeyin bittiği yer mi oluyor bu böyle bir şey başımıza geldi. Herkes tarafından sevilen biriydi, gururlu bir insandı” dedi.

Kaynak: İHA
Etiketler cinayet sakarya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin