Murat Kurum'dan İBB çalışanlarıyla ilgili şoke eden açıklama. Şikayet etmişler!

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB personellerinin kendisine özlük ve maaşları konusunda şikayette bulunduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'dan İBB çalışanlarıyla ilgili şoke eden açıklama. Şikayet etmişler!

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 7 Ocak'ta açıklanmıştı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum aday olarak gösterilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurum'un adını açıklarken, "İstanbul muradına kavuşacak" demişti. 

Murat Kurum adaylığı resmiyetten kazandıktan itibaren İstanbul'daki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün İstanbul'da ziyaretler gerçekleştiren Kurum sosyal medyasında yaptığı paylaşımda, İBB personelinin kendisine şikayette bulunduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Bir haftadır gittiğim her yerde benzer şikayetlerle karşılaşıyorum. İBB’de veya iştirak şirketlerinde çalışan emekçi arkadaşlarım yanıma geliyor, özlük hakları ve maaşları konusundaki sıkıntıları ifade ediyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın. Emekçi kardeşlerimizi ezdirmeyiz. Göreve geldiğimizde İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız. 1 Nisan’ı bekleyin.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin