Murat Kurum tv100'de İmamoğlu'nun 'hatırlamıyorum' sözlerine yanıt verdi: İstanbul'da reklam belediyeciliği yapıldığının itirafı

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı'ya konuştu. Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019'daki kimi vaatleri hakkında "hatırlamıyorum" demesine ilişkin "Ekrem Bey aslında İstanbul’da gerçekte ne olduğunu itiraf etti. Bir yönüyle de İstanbul'un ihmal edildiğinin, algı ve reklam belediyeciliği yapıldığının itirafıdır.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum tv100'de İmamoğlu'nun 'hatırlamıyorum' sözlerine yanıt verdi: İstanbul'da reklam belediyeciliği yapıldığının itirafı

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, tv100'de Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "hatırlamıyorum polemiği üzerine Yakışıklı'ya özel demeç verdi. Yakışıklı "İftardan önce Murat Kurum ile görüştüm. Ekrem İmamoğlu’nun "hatırlamıyorum" polemiği üzerine Murat Kurum tv100’e özel cevap verdi." ifadelerine yer verdi.

Murat Kurum'un tv100'e özel demeci şu şekilde;

Ekrem Bey aslında İstanbul’da gerçekte ne olduğunu itiraf etti. Bir yönüyle de İstanbul'un ihmal edildiğinin, algı ve reklam belediyeciliği yapıldığının itirafıdır. "Hatırlamıyorum" demesi bizim hep dile getirdiğimiz sözde belediyecilik yaptıkların da onayıdır aslında. Neler yapılmadığını, neden yapılmadığını da gördük çünkü ne vaat ettiklerini bile unutmuşlar. Biz İstanbul'un ihmal edildiğini, İstanbul'un aldığı hizmetin kalitesinin düştüğünü, vaat edilen projelerin hayata geçirilmediği söyledikçe "engellendik" şeklinde savunuyorlar kendilerini gördük ki böyle bir durum yok. "Engellendik" savunması da çöktü.

'4 YILDA BİTİRİRİZ DEMİŞLERDİ'

Görünen o ki Ekrem bey projelerinden de haberdar değil. Örneğin HIZRAY diye bir proje tanışmışlardı bir önceki seçimde, 4 yılda bitiririz demişlerdi. Henüz yapımına başlanan bir proje yok, bunu da unuttular herhalde. Hatta aynı projeyi yine vaatleri arasına koymuşlar, muhtemelen yarın yine unuturlar

Bunun gibi çok örnek var. Ne sorulduysa hatırlamadı. Bir kağıda yazmışlar, ne bir fizibilite ne bir ön hazırlık. Sadece kağıt üzerinde proje. Bugün söylediklerini vaat ettiklerini yine unutacaklar, bundan eminiz. Biz bunu unutmayacağız, İstanbul'un 2019-2024 dönemini bir kayıp, bir fetret devri olarak hatırlayacağız. Bu fetret devrine 31 Mart'ta vatandaşlarımızın desteğiyle son vereceğiz.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin