İYİ Parti'nin İzmir ilçe adayları belli oldu

Türkiye 31 Mart'ta sandık başına gidiyor. Adayların YSK'ya son bildirim tarihi 20 Şubat. Adaylar için son bir hafta kala siyasi partiler de adaylarını duyurmaya, belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adayları da açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'nin İzmir ilçe adayları belli oldu

İYİ Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adayları açıklandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir ilçe adayları için genel merkezde düzenlenen törene katıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, İzmir Aliağa'da Bahadır Gültekin'i, Bayraklı'da Mehmet Erdinç Çobanoğlu'nu, Beydağ'da Yasin Kırmızı'yı, Bornova'da Uğur Uray'ı, Buca'da Suar Nezir'i, Dikili'de Önder Akşengür'ü, Foça'da Derya Kale Erdemli'yi, Karabağlar'da Gökhan Uzun'u, Karşıyaka'da Yetkin Hafızoğlu'nu, Kınık'ta Olcay Oral'ı, Konak'ta Huriye Serter'i, Menemen'de Tanzer Sucu'yu ve Narlıdere'de Feza Genişoğlu aday gösterildi.

YSK kararına göre, aday listelerinin verilmesinde siyasi parti ilçe başkanlıkları, belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği ile il genel meclisi üyelikleri listelerini ilçe seçim kurullarına, büyükşehirlerde ise siyasi parti il başkanlıkları büyükşehir belediye başkan adayı listelerini il seçim kurullarına bütün seçimler için ayrı ayrı olmak üzere en geç 20 Şubat saat 17.00'ye kadar teslim edecek.

Kaynak: A.A
Etiketler iyi parti İzmir seçim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin