İYİ Parti'de Dervişoğlu dönemi başladı. Adnan Beker partiye dönüp dönmeyeceğini tv100 yayınında açıkladı: Bağımsız olarak devam edeceğim

Ankara Bağımsız Milletvekili Adnan Beker tv100 ekranlarının sevilen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'ın konuğu tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı önemli açıklamalarda bulundu. Beker ile görüştüğünü açıklayan Hacı Yakışıklı, Beker'e İyi Parti'ye dönüp dönmeyeceğini sorduğunu belirtti. Beker, "Yönetici değişse bile bağımsız olarak yoluma devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'de Dervişoğlu dönemi başladı. Adnan Beker partiye dönüp dönmeyeceğini tv100 yayınında açıkladı: Bağımsız olarak devam edeceğim

tv100'de yayınlanan Kübra Par'la farklı açılar programına bu hafta, CHP İstanbul Milletvekili Doç.Dr. Yunus Emre, CHP 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usulur ve tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı'ydı. 

BEKER İYİ PARTİYE GERİ DÖNECEK Mİ?

Programda İYİ Parti'nin Genel Başkanlık seçimleri hakkında konuşulurken Hacı Yakışıklı, İYİ Parti'nin kaybettiği 6 milletvekilinin tekrar partiye dönüp dönmeyeceklerini merak ettiğini söyledi. Konuyu bizzat Ankara Milletvekili Adnan Beker'e sorduğunu aktaran Hacı Yakışıklı, "Bugün İYİ Parti'den Akara Milletvekili olan ve şuan bağımzsız olan Adnan Beker'e partiye dönüp dönemeyeceğini sordum. Adnan Bey, 'Yönetici değişse bile bağımsız olarak yoluma devam edeceğim' dedi." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Beker, geçtiğimiz kasım ayında X hesabındaki paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Beker, “İYİ Parti çatısı altında ülkeye daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğü için istifa ettiğini” söylemişti. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin