İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili flaş gelişme. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Aralarında olayın failleri ile bağlantılı kişilerinde olduğu 48 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul’da Santa Maria Kilisesinde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen 'BOZDOĞAN-21' operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili flaş gelişme. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Aralarında olayın failleri ile bağlantılı kişilerinde olduğu 48 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul’da Santa Maria Kilisesinde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen 'BOZDOĞAN-21' operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Terör eylemlerinin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde;

İSTANBUL:
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria Kilisesinde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları tespit edilen 30 şüpheli yakalandı.

ANKARA:
Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı oldukları tespit edilen 18 şüpheli yakalandı.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin