İstanbul ve Ankara için DP'den flaş karar: Kara bulutları kaldırdınız

Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal, katıldığı bir televizyon programında 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday çıkarmayarak CHP adayları Mansur Yavaş'ı, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Mansur Yavaş, DP liderine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini iletti. Uysal ise, "Moğol İstilasından buyana Ankara’nın uğradığı en büyük yağma hareketine son verdiniz" şeklinde cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul ve Ankara için DP'den flaş karar: Kara bulutları kaldırdınız

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı açıklamayla yerel seçimlerde İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Ankara’da ise Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini duyurdu.

Gülten Uysal, “İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayarak İmamoğlu ve Yavaş’ı destekleyeceğiz” demişti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Uysal'ın desteğine sosyal medya hesabı X üzerinden yanıt verdi. Desteklerinden dolayı Uysal'a teşekkür eden Yavaş'a; Uysal, "Ankara’nın üzerindeki kara örtüyü kaldırmayı başardınız" şeklinde cevap verdi. 

YAVAŞ: İNANAN İNSANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Yavaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal’a desteklerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlere inanan insanları mahcup etmeden çalışmaya devam edeceğiz."

UYSAL: ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN

Mansur Yavaş'ın teşekkür mesajına Gülten Uysal şu sözlerle yanıt verdi: 

"Mansur Başkanım; Moğol İstilasından buyana Ankara’nın uğradığı en büyük yağma hareketine son vererek 5 yıl önce Ankara’nın üzerindeki kara örtüyü kaldırmayı başardınız; daha nice güzel hizmetleri Başkentimizin Şehremini olarak yapacağınızdan eminiz! Allah yolunuzu açık etsin!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin