İstanbul Emniyeti Müdürlüğü'nden bir aylık çalışma! 18 bin 624 aranan şahıs yakalandı. 13 yıl önce cinayet işleyen bir zanlı da bulunuyor!

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 18 bin 624 kişinin yakalandığını açıkladı. Yakalananlar arasında 13 yıl önce cinayet işleyen bir zanlı da bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Emniyeti Müdürlüğü'nden bir aylık çalışma! 18 bin 624 aranan şahıs yakalandı. 13 yıl önce cinayet işleyen bir zanlı da bulunuyor!

İstanbul'da çeşitli suçlardan aranan 12 bin 504 şüpheli yakalandı. Bir ayda yapılan çalışmalarda 6 bin 120 hükümlü ve çeşitli suçlardan aranan 12 bin 504 şüpheli yakalandı.

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yaklaşık bir ay boyunca il genelinde kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesine yönelik çalışma düzenlendi.

18 BİN 624 ARANAN ŞAHIŞ YAKALANDI

Düzenlenen çalışmalar neticesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 bin 120 hükümlü ve çeşitli suçlardan aranan 12 bin 504 şahıs ile birlikte toplam 18 bin 624 aranan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Yakalanan İmdat G. isimli zanlının 13 yıl önce İstanbul Bahçelievler’de Orhan D. isimli şahsın öldürülmesi olayına karıştığı öğrenildi. "Kasten adam öldürme" suçundan hakkında 27 yıl hapis cezası bulunan İmdat G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin