İmamoğlu'ndan 'CHP'nin eş başkanı' yakıştırmasına yanıt

İYİ Parti'den bazı isimlerin kendisi hakkında yaptığı 'CHP'nin eş başkanı' eleştirilerine yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Benim kulağım kötü sözler hiç duymaz” dedi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'ndan 'CHP'nin eş başkanı' yakıştırmasına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, istifalarla sarsılan İYİ Parti ile ilgili sorulara yanıt verdi. İstifalara ilişkin “Keşke olmasa…” diyen İmamoğlu “İYİ Parti demokrasi için özel bir parti. Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapısı olsa” ifadesini kullandı.

‘SİYASİ PARTİLERİN İBB ADAYLARINA SAYGI DUYUYORUM’

İmamoğlu şu açıklamaları yaptı:

“Hep söylüyorum, siyasi partilerin İBB adayına saygı duyuyorum. Ama ben şahsen İstanbulluların ihtiyaçları odaklı bir kampanya yürüteceğimizi dile getirdim. Bunu yapmıştık, bu seçimde daha da başarılısını yaratacağım. Sokak sokak, mahalle mahalle ilçe ilçe…”

İSTİFALAR KEŞKE OLMASA…

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, (İYİ Parti’deki istifalar hakkında) Yani hayırlısı… Yorum yapabileceğim bir saha asla değil. Bir siyasi partinin kendi iç meselesine ne yorum yaparım ne de müdahil olurum. Orada bir anlaşmazlık varsa üzüntü duyarım. Keşke olmasa… İYİ Parti demokrasi için özel bir parti. Umarım kendi içlerinde sulh içerisinde bir süreci yaşar ve yaşatırlar. Meclisimizde bulunan arkadaşların partilerinden istifa etmesi kendi kişisel kararlarıdır.”

‘EŞ BAŞKAN’ YANITI: BENİM KULAĞIM KÖTÜ SÖZLER HİÇ DUYMAZ

İmamoğlu, bir gazetecinin “İYİ Parti’den hakkınızdaki ‘eş başkan’ yakıştırması hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna da “Benim kulağım kötü sözler hiç duymaz” şeklinde yanıt verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin