İmamoğlu'ndan Akşener'e korkak yanıtı: Ben o defteri kapattım, önüme bakıyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “korkak” sözüne yanıt verdi. İmamoğlu “Dün ben söyleyeceğimi söyledim.  Dünkü konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle, ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'ndan Akşener'e korkak yanıtı: Ben o defteri kapattım, önüme bakıyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün Uşak'ta isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı korkaklıkla suçlaması siyaset gündemine oturdu.

 

İmamoğlu,  Akşener'i bu sözlerinden dakikalar sonra isim vermeden "Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar. Bazen haddini aşan cümleler de kurabiliyorlar" açıklamasında bulundu.

Yavaş, Akşener'e bugün “Hiçbir zaman korkmadım, korkan zaten Ankara Büyükşehir Belediyesine aday olmaz. Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. İlle benim aday olmamı istiyorsa önümü açabilirdi"  yanıtını verdi.

 

Yavaş'ın ardından Akşener'in korkak sözlerine İBB Başkanı İmamoğlu da yanıt verdi. 

İmamoğlu, "Ben dün söyleyeceğimi söyledim. Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Süreçte şu anda ifade edebileceğim başka bir şey yok. Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz. Biz bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen. Onun dışında küçük küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum. Geçmişe hiç dönmeye vaktimiz yok. Geleceğe bakıyoruz. Geleceğe dönük şu anda 16 milyon İstanbullu hatta bütün ülke bizim yaptığımız işlere ve başarılarımıza odaklanmış durumda. Biz Türkiye’nin geleceğinin imza altına alındığı, tariflendiği şehirlerde yöneticileriz. Ben de Mansur Bey de hepimiz artık geleceğe odaklanmış bir biçimde yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin