FLAŞ! Oğlunu ABD'ye kaçıran Eylem Tok'un yeni planı ifşa edildi. Eski kocası Bülent Cihantimur'la ilgili gerçek ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu kazayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul'da lüks aracıyla 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'ya çarpıp ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran Eylem Tok'un yeni planı ifşa edildi. Ayrıca eski eşi Bülent Cihantimur'la ilgili gerçek de ortaya çıktı. Öte yandan Adalet Bakanı da bu soruşturmanın süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Oğlunu ABD'ye kaçıran Eylem Tok'un yeni planı ifşa edildi. Eski kocası Bülent Cihantimur'la ilgili gerçek ortaya çıktı

İstanbul'da lüks aracıyla 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'ya çarpıp ölümüne neden olan ve ardından da annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur hakkında soruşturma devam ediyor.

Eylem Tok ve oğlu Cihan Cihantimur geçtiğimiz günlerde ABD'nin New York kentinde ortaya çıktı. İkilinin, hiçbir şey olmamış gibi etrafa gülücükler atması tepkilere neden oldu. 

Takvim'in haberine göne; firari anne oğulla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. New York'taki Türkler tarafından adeta takibe alınan ikilinin, kentin en lüks yerinde kaldığı ortaya çıktı.

Anne-oğulun, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

Eylem Tok'un New York'un en ünlü hukuk bürolarından biriyle anlaştığı da öne sürüldü.

BÜLENT CİHANTİMUR İHRAÇ EDİLMİŞ

Kazadan günler sonra ifade veren baba Bülent Cihantimur'la ilgili de ilginç bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre; Bülent Cihantimur TIR dorsesinde cilt bakımı paket satışları yapmış.

Kliniğinin de şikayet üzerine denetlendiği ve hakkında çok sayıda soruşturma açıldığı belirtildi.

"Doctor B" olarak tanınan Cihantimur'un 2018 yılında ise Türkiye'nin en eski tıp derneklerinden biri olan Türk Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Derneği üyeliğinden ihraç edildiği ortaya çıktı.

ADALET BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Şöyle konuştu: Biz soruşturmayı açarız ama yargılama yapabilmemiz için ifadesinin alınması lazım. Kaçak şahıs statüsüne giriyor. Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan bize yazı geldi. Bu yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin