Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Google Haberlere Abone ol
Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

AK Parti'nin İstanbul mitinginde Murat Kurum'un konuşmasının ardından sahneye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıktı. Erdoğan'la birlikte AK Parti'ye dikkat çeken bir isim de katıldı.

Erdoğan, sahneye Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu ile birlikte çıkarak Pamukçu'ya rozet taktı. 

Pamukçu istifa gerekçesi olarak “partisinin kuruluş inanç ve felsefesinden uzaklaşmasını” göstermişti. Pamukçu açıklamasında şöyle demişti:

“Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklı selimin avdet edeceğini ümitle bekledim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin