Dilan Polat'a bir şok daha! Fenomen şikâyetçi oldu. Dilan Polat hakkında bir dava daha açıldı. 7 yıla kadar hapsi istendi

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından yaklaşık 5 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat'a kötü bir haber daha. Polat hakkında bir dava daha açıldı. Polat'ın 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapsi istendi.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'a bir şok daha! Fenomen şikâyetçi oldu. Dilan Polat hakkında bir dava daha açıldı. 7 yıla kadar hapsi istendi

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarının da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan 5 Kasım 2023'te tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında yeni bir dava açıldı.

Dilan Polat  bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadığı fenomen  A. A.  hakaret içerikli sözlerin yer aldığı bir mesaj attı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre mesajların görsellerini alan A. A., avukatı aracılığı ile Polat'tan şikayetçi oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat'sa, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" açıklamasında bulundu.

UZLAŞAMADILAR

Savcılık suçun uzlaşma kapsamında kaldığını belirtti ve tarafların dosyası uzlaşmacıya gitti. Ancak ikili uzlaşamadı.

7 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Savcılık, Dilan Polat hakkında zincirleme şekilde 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin