CHP'den Bahçeli'ye jet Özgür Özel yanıtı: Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir

MHP lideri Devlet Bahçeli, şehit cenazesinde protesto edilen CHP lideri Özgür Özel'e yüklenerek "Bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" dedi. Bahçeli'nin bu sözlerine CHP'den jet yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den Bahçeli'ye jet Özgür Özel yanıtı: Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında şehit askerlerin ardından TBMM'deki ortak bildiriye imza atmayan CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

CHP yönetiminin, Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısına geçtiğini ifade eden Bahçeli, memleketi Manisa'da katıldığı şehit cenazesinde protesto edilen CHP lideri Özgür Özel için de "Bu şahıs eğer aklını başını almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir. CHP işgal edilmiş Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir" ifadelerini kullandı. 

CHP'DEN BAHÇELİ'YE JET YANIT

Bahçeli'nin bu sözlerine CHP'den jet yanıt geldi. CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, X hesabından Bahçeli'ye şöyle yanıt verdi:

 "Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Özgür Özel terörden beslenenlerin arkasında hizalanmayı reddetmiş, bütün suçlarında sözde milliyetçiliğe sığınanları meşrulaştırmamıştır. Unutmayın, bu ülkenin namuslu insanları bir adım geri atmayacak"

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin