Böyle evlat olmaz olsun! Engelli babası ile oğlunu damdan aşağı attı, annesini de dövdü

Adıyaman'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir erkek görme engelli babası ile 12 yaşlarındaki oğlunu damdan aşağıya attı. Annesini de döverek yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken saldırgan gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Böyle evlat olmaz olsun! Engelli babası ile oğlunu damdan aşağı attı, annesini de dövdü

Adıyaman’da bir kişi, görme engelli babası ile 12 yaşlarındaki oğlunu tek katlı evlerinin üzerinden aşağıya atıp yaraladı. Saldırgan daha sonra annesini darp etti.

BABASI İLE OĞLUNU AŞAĞI ATTI

Olay, kentte tek katlı bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Y.G., isimli kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle görme engelli babası F.G., ile 12 yaşlarındaki oğlu H.G.'yi tek katlı evlerinin üzerinden aşağıya attı.

ANNESİNİ DE DÖVDÜ

Görme engelli babasını ve oğlunu yaralayan Y.G., daha sonra annesi Y.G’yi de dövdü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, annesini, babasını ve oğlunu yaralayan Y.G’yi gözaltına aldı. Saldırgan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken yaralanan F.G., H.G. ve Y.G. isimli 3 kişi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan olay yerinde bulunan 1 adet av tüfeğine de polis ekiplerince el konuldu.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Kaynak: İHA
Etiketler adıyaman Baba anne
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin