Bodrum’da sahilinde korkunç görüntü. Başı yoktu... Görenler dehşete düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki sahile gidenler korkunç bir görüntü ile karşılaştı. Sahilde başı olmayan bir ceset görenler hemen güvenlik güçlerine haber verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum’da sahilinde korkunç görüntü. Başı yoktu... Görenler dehşete düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, sahile başı olmayan erkek cesedi vurdu. Kaçak göçmen olduğu tahmin edilen ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında İslamhaneleri Mahallesi Bağla meviskinde Bankevler Sitesi önündeki sahilde meydana geldi. Bölgedeki vatandaşlar bir kişinin hareketsiz şekilde sahilde yattığını gördü ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde cesedin başının olmadığı belirlendi. Yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan bir kaçak göçmene ait olduğu sanılan ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bodrum’da sahilinde korkunç görüntü. Başı yoktu... Görenler dehşete düştü

BALKONA ÇIKAN ANNE DEHŞETİ YAŞADI

Aksaray'da Dudu Altan, kucağında oğlu Alperen ile eşya almak için balkona çıktığı sırada elinde bıçak bulunan kişinin saldırısına uğradı. Genç kadının boğazını sıkıp içeri itekleyen şüpheli, tekme ve yumrukla darbedip bıçakla yaraladıktan sonra cep telefonunu gasbederek kaçtı.

Altan'ın yardım çığlıkları üzerine komşuları yardıma koştu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçakla elinden, aldığı yumruk darbesiyle de yüzünden yaralanan Dudu Altan, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde parmak izi incelemesinde bulunan polis, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Bodrum’da sahilinde korkunç görüntü. Başı yoktu... Görenler dehşete düştü - Resim : 2

"GELİNİM KANLAR İÇİNDE KALMIŞ"

Oğlunun uzman çavuş olduğunu ve Suriye'de görev yaptığını belirten Mustafa Altan, "Evde çocuğuyla tek kalıyordu. Eşi Suriyede uzman çavuş. Evine hırsız girmiş. Gelinim kanlar içinde kalmış ve çok korkmuş. Bu hırsızın bulunup yakalanmasını istiyorum." dedi. 

Aynı binada oturan Betül Ögüt de, ''Komşum, eşya almak için balkon kapısını açmış. Oradan giren kişi saldırmış, boynunu incitmiş, elini de bıçakla yaralamış. Komşumun yardım çığlıklarına dışarı çıktık. Saldırgan telefonunu almış kaçmış." dedi.

Kaynak: DHA
Etiketler muğla Bodrum ceset sahil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin