Bahçeli'den şehit ailelerine telefon

MHP lideri Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin aileleri ile telefonda görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den şehit ailelerine telefon

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dilemek ve yaralı askerlerin ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin ailelerini telefonla arayarak kendilerine başsağlığı dilemiştir. Ayrıca aynı çatışmada yaralanan askerlerimizin aileleriyle de yine telefonla görüşerek, geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini iletmiştir" denildi.

Geçtiğimiz gün Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 askerimiz şehit olmuştu.

Operasyonda ilk belirlemelere çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmişti. TSK ve MİT Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'de terör örgütüne ağır darbeler indirilmişti.

Kaynak: DHA
Etiketler bahçeli şehit
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin