Bahçede kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Resmen taş yağdı. İstinat duvarı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi'nin bahçesine çöktü

Kocaeli'nde yağışlı havanın ardından bir binanın istinat duvarı İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi binasının arka bahçesine çöktü. Bahçe taş ve toprakla doldu, olay anında bahçede kimsenin bulunmaması ise faciayı önledi. 35 dairenin bulunduğu 3 bina ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kuzey kısmının tahliye edilmesine karar verildi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçede kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Resmen taş yağdı. İstinat duvarı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi'nin bahçesine çöktü

Kocaeli'nde bir binanın istinat duvarı, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi binasının arka bahçesine çöktü. Olay anında bahçede kimsenin bulunmaması ise faciayı önledi.
Olay, Akçakoca Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir binanın istinat duvarı, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim Merkezi binasının arka bahçesine çöktü.

3 BİNA VE KISMEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TAHLİYE EDİLECEK

Sesi duyan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi alarak, incelemelerde bulundu.


Ekiplerin incelemelerinin ardından toplamda 35 dairenin bulunduğu 3 farklı bina ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kuzey kısmının tahliye edilmesine karar verildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin