AK Parti'den istifa etti YRP'den aday oldu. Fatih Erbakan'dan flaş açıklama. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı'nı duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanıydı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Kasım Gülpınar olduğunu açıkladı. Gülpınar, 4 dönem AK Parti milletvekilliği yapmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlığını üstlenmişti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den istifa etti YRP'den aday oldu. Fatih Erbakan'dan flaş açıklama. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı'nı duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanıydı

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki heyetler, bir süre sonra ilk kez dün buluşmuştu. Saatler süren buluşmada ortak bir noktaya varılamamıştı.

Kulislerde bu haber konuşulurken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı. AK Parti'den 4 dönem milletvekilliği yapan Kasım Gülpınar, YRP'nin adayı oldu.

Erbakan sosyal medyasından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanı Danışmanı, Ak Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partimize katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Başkanımıza hoş geldiniz diyor, başarılar ve hayırlı hizmetler diliyoruz.

 

BURSA ADAYI DA ESKİ AK PARTİLİ

Ayrıca Yeniden Refah Partisi Bursa'da da eski AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı aday göstermişti. 

ELAZIĞ ADAYI DA AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi Elazığ adayını da açıkladı. Partinin Elazığ Belediye Başkan adayı  23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekilliği yapan  Faruk Septioğlu oldu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin