AK Parti'den istifa etmişti! Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş İYİ Parti'ye katıldı

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın 16 Kasım 2023 tarihinde AK Parti'den istifa etmişti. Gülüç, İYİ Parti'ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den istifa etmişti! Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş İYİ Parti'ye katıldı
İHA

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti’den 16 Kasım 2023 tarihinde istifa etmişti.

Kumpasa maruz kaldığını söyleyen Demirtaş istifa açıklamasında şu sözleri söylemişti: 

Maalesef yerel siyasette makam ve ikbal peşinde koşan bazıları bu kumpasa çanak tutup bizi yıpratmaya çalıştılar. Şunu unutmasınlar ki; belden aşağı siyasetin bu güne kadar hiç kimseye getirisi olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır. Ben siz değerli Gülüç halkıma sonsuz güveniyorum. Gülüç halkı beni bu güne kadar hiç yalnız bırakmadı. Bu kumpasa en güzel cevabı da Gülüç halkımız verecek ve bu oyunu bozacaktır. Sandık en iyi tartı ve milletimizin oyları da en iyi hakemdir.

Bu vesileyle gördüğüm lüzum üzerine Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ediyorum.

Belediye Başkanlığı görevime bağımsız olarak devam edeceğim.

İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Gülüç yaklaşık üç ay sonra İYİ Parti'ye katıldı.

Yapılan açıklamada, "Zonguldak Gülüç’ün AK Partili Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş partimize geçmiştir. İYİ Belediyecilik anlayışımızla; Zonguldak Gülüç’ü Gökhan Mustafa Demirtaş ile İYİ'leştireceğiz. Partimize, Zonguldak’a, milletimize ve memleketimize hayırlı olsun" denildi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin