AK Parti'den aday adayı olmuştu, Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak açıklandı. Nizip adayının sosyal medyasındaki değişiklik dikkat çekti

Yeniden Refah Partisi Gaziantep'in Nizip ilçesi için belediye başkan adayını açıkladı. Aday Mustafa Doktoroğlu oldu. Doktorluğu, AK Parti'den aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den aday adayı olmuştu, Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak açıklandı. Nizip adayının sosyal medyasındaki değişiklik dikkat çekti

Yeniden Refah Partisi'nin Gaziantep'in Nizip için aday gösterdiği isim dikkatleri çekti.

Daha önce AK Parti'den aday adaylığı için başvuru yapan Mustafa Doktoroğlu Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu.

Kararı sosyal medyasında paylaşan Doktoroğlu, "Kıymetli Hemşehrilerim Nizip halkının değerli görüşleri ve yapılan istişareler sonucu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın nazik davetleri ile Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Başkan Adaylığımıza karar verdik. Bu süreçte bizlere gerek yüz yüze, gerek arayarak, gerekte sosyal medyadan desteklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığımıza ve İlçe Başkanlığımıza bu süreçte göstermiş oldukları çalışmalar için ayrıca teşekkür ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda Nizip halkına hakkıyla hizmet etmeyi bize nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Doktoroğlu'nun Twitter adresinde kapak fotoğrafında daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı yer alırken kararı duyurmasının ardından YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın fotoğrafını koyması dikkatlerden kaçmadı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin