3 suç örgütü daha çökertildi. Aralarında suç örgütü liderinin de bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre eş zamanlı MAHZEN-5 operasyonlarıyla 3 suç örgütü daha çökertildi. Yerlikaya aralarında suç örgütü liderlerinin de bulunduğu 36 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
3 suç örgütü daha çökertildi. Aralarında suç örgütü liderinin de bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir, İstanbul ve Aydın merkezli  4 ilde eş zamanlı düzenlenen MAHZEN-5 operasyonlarında 3 suç örgütünün çökertildiğini, 36 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Bakan Yerlikaya Twitter X  hesabından yaptığı paylaşımda Eskişehir’de Hayati Uğur’un, İstanbul’da Gökhan Yaşlı’nın, Aydın’da Ahmet Hano’nun elebaşılığını yaptığı ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, 3'ü suç örgütü lideri 36 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Şüphelilerin; mağdur kişileri faizle borç para verdikleri, mağdurlara baskı, cebir ve şiddet yoluyla zorla senet imzalatarak alacaklarını yüksek faiz oranları ile tahsil ettikleri, mağdurlara ait araç ve gayrimenkullere zorla el koyarak tapularını aldıkları tespit edildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin